כשניגשים לכתוב על אוכל, קל ליפול לקלישאות. לעטר, לקשט ולפלפל, להאדיר ולפאר.
אוכל טוב, כזה שרוצים לחזור אליו, לא צריך את כל זה... וצוות המטבח של 58 יודע את זה.
רק היינו צריכים לתת להם את חומרי גלם הטריים והאיכותיים ביותר וחופש יצירתי. זהו.
וכל פעם מחדש הם חוזרים אלינו עם תפריט עשיר, מגוון והכי חשוב – טעים!
לפתיחת התמונה בגדול -
לפתיחת התמונה בגדול -
לפתיחת התמונה בגדול -
לפתיחת התמונה בגדול -
לפתיחת התמונה בגדול -
לפתיחת התמונה בגדול -
לפתיחת התמונה בגדול -
לפתיחת התמונה בגדול -
לפתיחת התמונה בגדול -
לפתיחת התמונה בגדול -
לפתיחת התמונה בגדול -
לפתיחת התמונה בגדול -